Tuesday, November 01, 2005

A Blast From The Past



20 år sedan....MINST!! Jul är det ialla fall snart. Kort hår har jag. Maken hittade en hög med gamla fotografier och hann sno några stycken innan jag reagerade. Här är resultatet....

Halloween


Jag har haft upprepade hjärnsläpp den här veckan och har skrivit utökat minne för personligt bruk på julklapps listan. Det blir lite hektiskt att vara ensam ansvarig för ett hushåll på 5 personer. Naturligtvis är det synd om maken som sliter häcken av sig men detta är mitt forum så jag tänker gnälla så mycket jag bara kan. Trött, trött, TRÖTT (om det var nån som inte hörde mig de första två gångerna).

Det har varit hektiskt ett bra tag nu och det är ingen lättning på gång. Tjafs i Davids skola så jag jag hade räfst och rättarting på rektors expeditionen i förra veckan. De känner mig nu, efter över ett år med barn i den skolan. Verkar flyta nu. David har fått nytt schema och jag förväntar mig att telefonen är tyst.

I övrigt flyter det på. Vi hade Halloween igår! Vädermässigt funkar det lite som Midsommar i Sverige. Det är kanon väder hela veckan och så blir det Halloween och BOOM regnet öser ned. Barn är ju nu en gång för alla väldigt tåliga så lite regn hindrade ingen ifrån det traditionella 'Trick or Treat'andet. Visst är de rara?

Jobbet är detsamma. Ha! Är inte riktigt på humör för griniga gnällmånsar just nu men har dem i luren dagarna i ända. Vad gör man inte för pengar??

Astros förlorade The World Series så Chicago fick fira istället. Det ända som kom ut av hela grejen är att nu har jag bättra klart för mig hur reglerna är i baseball. Mer värdelöst vetande att peta in i det redan fulla hjärnkontoret.

Snart är det jul....jag hukar mig! Exet tycker att barnen skall resa till Sverige över jul. Han kan inte läsa, det är alldeles uppenbart. Står klart och tydligt i det papper vi har just nu att barnen skall fira jul här. Punkt slut...jag pratar inte ens med honom om det. Inte för att han hör av sig särskilt ofta heller. Typ var tredje vecka!! Inget underhåll, ingen frekvent kontakt...hmm inte mycket till far, eller?

Ok jobbet kallar...